2012. augusztus 29., szerda

Úszás

Az úszás az új hobbim, nagyon megszerettem. Eleinte persze féltem tőle, mint sok mindentől, de Bo nagy lelkesedése a víz iránt hamar átragadt rám is. Ebben a nagy hőségben pedig különösen jól esik csobbanni a hűs vízben. Persze gazdi itt sem engedi, h csak úgy eszeveszetten rongyoljunk a habokba, előtte mindig le kell nyugodnunk, dolgozni kicsit valamit és csak utána jöhet a vízben labdázás. A képek szerintem magukért beszélnek, nem is pötyögök tovább:)


tárgytartás gyakorlása a Dunaparton, jutalom az úszás volt:)

nem lehet mindig pörögni pörögni....

Marci barátomék is elkísértek egyik alkalommal
nah dobod már a labdát gazdi??
kutyaúszás...

hozom a labdát!

juhuuuuu


nem vagyok túl vastag... :D
Egyik alkalommal a Soroksár-i Dunánál voltunk, ahol az úszós kirándulás levezetésképp átkompoztunk a túlpartra is. Eléggé hangos volt, meg furán mozgó talaj a vízen, de szememet a kajára szegeztem és ez segített legyőzni a félelmem. Na meg h láttam gazdin, h nincs ok a pánikra, Ő halálos nyugalommal utazott ezen a fura járművön, így én is hamar megszoktam.






3 megjegyzés:

  1. Szia!Moni vagyok, Joya testvérének Lincsinek a gazdája. Kriszta külde el a blogodat és ámulok, hogy milyen ügyesek vagytok. "Örömmel" olvastam a kamaszkora rosszaságokat, nálunk is hasonló a helyzet. A fürdős képek gyönyörűek, Lincsi is imádja a vizet. Nyáron a fiúk kinőtt homokozójából csináltunk neki medencét, abban hűsölt. Nálunk sajnos megszűnt a kutyasuli, most keresek kiképzési lehetőséget. Szeretném, ha támogatná az Aprónépet az életben és profi lenne ha vinné a táskáját az oviba :-) Szép napot!Moni

    VálaszTörlés
  2. Köszi a dicséretet :) Kicsit elmaradt a kisasszony a blogírással... majd rászólok már, h kamaszkor ide vagy oda, a rosszalkodás mellett jusson erre is ideje :P Te kutyádról lehet látni vhol a neten képet? Kíváncsi lennék, Ő milyen lett. Vagy esetleg emailben kérhetnék egy kettőt? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, a kedvelt közösségi portálon van 1 egész mappa Lincsiről, Forgács Monika néven, de a moyahotmail@hotmail.com címen is megtalálsz!Én szeretem, ha kicsit "bodris", a kertben nem fázik, de nyárra jöhet a kozmetika :-)

      Törlés