2014. június 22., vasárnap

Diplomahalmozó lettem, megszereztem a mesterfokozatot is!

A terápiás("BSc") diplomám mellé, amit az érzékenyítő előadások tartása miatt tettem le, begyűjtöttem a mesterfokozatot, azaz az "MS(c)-t. Ezt meg Gazdi miatt:)
2,3 év kemény munkája után kitűnő minősítéssel vizsgáztam le a mozgássérült-segítő feladatokból.

Gazdi nagyon izgult a vizsgán, én nem. Mitől is féltem volna?? Nagyon sokan drukkoltak nekem, amiért hálás köszönet! A feladatokat napi rutin szerűn csinálom már egy ideje, és ott volt a vizsgán Zita félgazdi is, Ő kamerázott.  A vizsgáról készült felvételekből Ricsi főnök egy összeállítással ajándékozott meg a diplomaosztómon. Nagyon örültünk Neki Gazdival. Köszönjük! :)

És most kérdezhetnétek, hogy hogyan tovább? Gazdi szerint jöhetnek a mellékszakirányok, mint az agility, frizby, egyéb sportok. Főleg hogy a vizsgához szükséges DP szűrés eredménye tökéletes lett! De Ricsi főnök ennél nagyobb feladatot is rám osztott... Jövőhéttől ugyanis nevelőszülő leszek! El tudjátok képzelni?? Én még nem nagyon, de Főnök azt mondta, hogy most hogy lediplomáztam, nagy és okos kutya lettem, ideje továbbadnom a megszerzett tudásomat. Na persze nem mindent! Ezt külön kikötötte :D  Én csak néztem rá, hogy de hát én nem tudok semmit, meg izé, egy kiskutya?? Azokkal csak a gond van, bepisilnek, folyton zargatnak, pofátlanok, virnyognak, mindent szétrágnak... Áh nem kell nekünk ide ilyen. Aztán Főnök folytatta, hogy ÉS JÁR ÉRTE KAJA! Majd átadott egy  nagy konzerv tápot. És hát izé... ismertek na.... beadtam a derekam. Jöhet a kis vakarcs!
És hogy Ricsi főnök még büszkébb legyen rám, amíg beköltözik a kis Tesla, elindítottam Gazdinak egy un. kiskutyákhoz szoktatós kurzust, miszerint minden éjjel felébresztem, hogy engedjen ki pisilni. Szokja csak! :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése